Top Model!

Jag skulle också vilja var jäkligt bra på något som man kan "leva på" så att säga, kollar på top model just nu och då sa dom att nån som heter Zac Posen hade sitt eget märke när han bara var 21. Jag ska nu fylla 23 och är arbetslös, spenderar de mesta av min tid på min soffa. Jag vill också kunna sy assnygga kläder eller kunna vara model och le med ögonen!

 

Men men, inte gråta över spilld mjölk! :p haha!

 

Idag har jag lekt lite med Malin! Vi var och köpte kaffe på ica! Mmmm Gott! Sen var jag och pappa och köpte glass och kycklingvingar till mig! Glass för att jag tror att jag är på väg att bli sjuk och kycklingen bara för att jag är en bortskämd liten snorunge ;p Eller pappasflicka kan man också säga, för det låter lite bättre ;p hehe

Har satt upp lite bilder i mitt rum i dag! Äntligen! De har legat i tv-rummet ett bra tag nu! Så det var skönt att få det gjort! Så nu ska jag fortsätta att städa tv-rummet! Kommer bli så snyggt! :p

Peace out!



Bara för att jag verkligen Gillar min släkt!! =D


Oskarsgalan!

Spelat match i dag!

Och tro det eller ej, men vi VANN!

 

Så jäkla gutt!!! Men det var tack vare att man har så underbara med spelare!

7-5 blev resultatet! Och det var faktist rättvist, för vi var lite vassare än vad dom var! Fast jag är inte nöjd med min insats, kunde varit så mycket bättre! Släppte in såna lätta bollar som jag borde ha tagit!

Vi mötte Fliseryd och efter att det hade gått ca 10 min in i andra halvlek så stod det 1-4 till dom, då såg allt väääääldigt mörkt ut! Men sen jäklar! Då började vi spela innebandy! Och det var så underbart att se! sen efter det hade Fliseryd egentligen ingen chans!
Men jag känner att jag måste träna upp mitt knä, det börjar kännas väldigt ostadigt.... OGILLA!

Just nu så sitter jag och kollar på oskarsgalan och eftersom jag inte har nån här som jag kan prata med så får Malin lite uppdateringar över msn, vare sig hon vill eller inte! :p
Haha!


Maulin och Maulin!

Jag har kommit fram till att den där Maulin är väldigt bra att ha!

 

Dricka kaffe, snacka och umgås i allmänhet är nog det vi gör bäst!

 

Är så Glad att man har henne!

 

Just nu ser jag på The Cleveland show. Inte imponerad!


Trött!

Är så jäkla trött just nu! Har precis spelat match mot Borgholm! Det var en rolig match trots att man förlorade, men 0-6.

Tyvärr så gjorde Camilla 4 mål MEN hon fick inte göra det första och Marika lyckades inte göra något mål, så man får se det positiva i det hela! :p haha
Dom var väldigt duktiga med att slåss med klubborna så jag är lite öm i både armarna plus mina två fingrar som är lite svullna. Men det går över! :p

I onsdags var jag på jobb interjuv för ett sommar jobb på Böda! Hoppas jag får det! Hade varit kul!

Och jag har varit på ett gott humör hela dan, men sen hände det en liten grej som gjorde mig väldigt irriterad! Och det förstörde kvällen lite! INTE OKEJ!

Btw efter jag hade varit på jobb interjuvn (som var i baronen) så kom jag på att jag hade presentkort på Gina och det resulterade i en tröja som skrek att den ville bli köpt av mig! :p haha!




Så Jäkla snygg och så jäkla mig!!! =D


Alla hjärtansdag......... eller nått.......

Hmm.... Jag tror nog att denna dagen har varit en av de sämsta på länge, inte bara för att det är alla hjärtans dag och jag sitter här helt ensam utan med någon att fira den med (nee jag är inte bitter) utan det är nog mest bara för att det känns som om allting har gått emot mig i dag.

Dagen började med att man skulle gå till min mammas jobb, vilket är socialen, och tyvärr inte tigga pengar av mamma utan av hennes jobbar kompis. Så inte nog med att jag måste ta social bidrag (vilket jag verkligen hatar men måste för mina pengar är typ helt slut och alfa, a-kassa får man ju inte i första taget. Inte jobb heller för den delen) utan man måste gå och jaa typ skämma ut mig på mammas jobb.
"Hej, jag är Lenas dotter, kan jag få lite bidrag?"
Nee, jag skulle hellre jobba till mig pengar men för de måste man ha ett jobb och tydligen är det svårt att få det..... Så i dag har jag sökt inte mindre än 13 jobb, vilket jag är väldigt stolt över iofs, men sen vad jag tvungen att skriva ut det också för att skicka till soc så dom ser att jag verkligen har sökt. Eftersom jag inte gillar vår stationära dator för det tar ca 1 dag att starta upp den och starta pogram för att skriva ut (Fråga Malin, hon är mitt vittne) så kände jag att det är enklare att åka till Kalmar och media markt för att köpa bläck patroner till min skrivare (det säger en del om hur seg den stationära datorn är), svär väldigt mycket åt andra bilförare för enligt mig ska alla andra rätta sig åt hur jag kör (jaa jag vet det är inte logist men det skiter jag i) kör hem, kommer typ ingen bra låt på radion så jag kan inte sjunga med, så jag är alltså fast i mina tankar vilket kan vara jobbigt ibland. Kommer hem med patronerna som min skrivare sa behövdes fyllas på, när man satt i dom så ser jag att det är fler patroner som behöver fyllas på. Tack för den!
Men hade i alla fall köpt svart så kunde skriva ut. Men först var jag tvungen att skicka ansökan till alla jobben, afs hemsida krånglade ju självklart, så man blir mer och mer frustrerad!
Kan man inte bara få söka dessa jäkla jobb!?
Efter man startat om dator så var afs hemsida snäll så jag kunde söka klart, sen var det då dax att skriva ut skiten. Gick väl ganska smärt fritt ändå fast det tog tid.
Man såg att man hade fått ett mail på facebook och att nån hade komenterat min satus, men det ville inte facebook visa, så man svor över det. Ett bra tag.
Sen har min tv jävlas med mig hela dan, det är glapp i en kontakt på baksidan, så då och då försvinner bilden och man måste resa sig och fixa det (ååå fy resa sig från soffan, nee det är det inte, men det är väldigt jobbigt att behöva göra det ett X antal gånger och så försvinner bilden alltid precis när man satt sig ner!)
Men nu är allt utskrivet, allt sökt, allt funkar som det ska. So far. och jag ska njuta att jag klarat av alla hjärtansdag!
Tills allt typ säkert börjar om i morgon igen, för då är det Roliga Arbetsförmedlingen som man ska till....
Jippie.....

MEN! Solen har skinnit ibland när den lyckats titta fram bland molnen. Och så känner jag med! Jag SKA ha jobb snart. Det SKA hända något roligt snart och jag SKA inte gå på bidrag så länge till!
Så Jag är fortfarande positiv! Fast det är jäkligt svårt ibland! :p


Färjestaden IBK-Kalmar IBK

Då har man haft match igen då!
Denna gånge mötte man färjestaden, tvärr så gick det inte så jätte bra...
Vi förlorade med 9-1, men om man kollar så skott statistiken så är jag ändå lite nöjd med min insats, räddad nämligen 35 skott!
Men färjestaden var det bättre laget denna gången, dom är väldigt skickliga med boll och klubba och många mål gjorde dom på kontringar. Vi däremot vi spelade bra, men vi var lite väl snälla ibland och hade inte alltid turen med oss med bollar som gick över mål, på stolparna och precis brevid.
Men vi har jäkligt roligt när vi är och spelar! Och det är ändå det som betyder nått! Trots att jag ibland kan vara en riktigt vinnarskalle :p
Det jag nog är mest besviken på mig själv är att jag släppte in en straff! MEN! Måste erkänna att det var en snygg straff, rätt upp i krysset!


9-1 (3-0, 5-1, 1-0)


Trassel!

Denna filmen var helt underbar! Helt klart en utav de bästa filmerna som Disney har gjort under 2000-talet!

Den hade det nästan allt som en Disney film ska ha!

Den hade många "Aww" moment, den hade stunder då det var "suprise skratt anfall", en snygg kille en söt tjej med en klänning som jag vet att många dockor, ritböcker, barn m.m. kommer att använda, den hade en elak "häxa" (sätter det i parantes för hon är egentligen ingen riktig häxa), det var spänning, alla älskar huvudrollen vilket är Rapunsel (jaa det är säkert felstavat), den är sorlig, den är vacker, den är romantisk, det finns magi i den för jag menar det kan inte vara en disney film utan lite magi :p
och JA jag fällde faktist en tår!

Det som den får lite minus poäng på det är att jag inte är så jätte förtjust i hur den är animerad, jag är mer förtjust i stilen som de hade på tex Aladin, Pocahontas, Ringaren i Notre Damé osv.
och på tal om dom filmerna så hade inte Trassel någon speciell låt som man gillar, det är inte som när Alan Menken, Howard Ashman eller Tim Rice där kan man ju snacka om bra låt skrivare! Så jag tror inte Trassel kommer vinna några Oskars för bästa musik, vilket är lite tråkigt för att om det ska bli en riktigt 10 poängare så måste ju musiken vara där!

Jag ska inte avslöja slutet, men det är ett väldigt bra slut, dels för att det är ett sånt slut som man förväntar sig, men det kommer även ett litet "oh no he didn´t" moment! =D

Men som sagt helt klart se värd! Och jag ska ha den när den kommer ut på DVD, så enkelt är det! För det här är en film man måste se!

Den får 8/10 av mig! :p



Pepp!

Jag är så jäkla pepp asså!

Har varit i kalmar på 5000jobb med Malin och det kändes väldigt positivt i alla fall som hotell städare på strand och där kändes det även positivt att Malin också får jobb! Så jag håller tummarna för oss båda!

Så nu ska jag nog sätta mig ner och foxa ett nytt användar namn till AFs hemsida efter jag har totalt glömt bort mitt inlogg, haha Jag glömma saker? Neeeeeee det har ju aldrig hänt förut! :p Så då lär väl mitt positiva humör försvinna igen om man känner af rätt. Men om man kanske skulle söka lite andra jobb och sånt medans man fortfarande är lite pepp! :D

Ååå solen skinner! GÖTT! Om ändå snön också kunde försvinna, där är något som kan göra mig opepp!
Pepp Pepp Pepp Pepp tror jag kommer nöta ut det ordet snart! haha!

Och i kväll blir det att se Trassel! Glad? Javisst! =DJensens och mina fötter!
Vill ha sommar nu!!! Så därför lägger jag upp en bild på jensens och mina fötter!
För det är sommar! :p haha


Kroppkakor!!



Finns inget godare än kroppkakor!

haha

Det här med tekniska saker är nog inte riktigt min grej! :p Men men förr eller senare ska det väl gå som jag vill :p

...

haha okej, det här trodde jag aldrig att jag skulle skaffa blogg.
Men det är väl bara ett bevis på att Frida är världsmästare på att hetsa folk till att göra saker!
Meeeeeeeeeeeeen nu ska man bara försöka förstå hur det här fungerar också :p

RSS 2.0